Www gambargadis gairah stim manis gatal bugil dating unge Kerteminde

Rated 4.5/5 based on 647 customer reviews

Tapi pada masa yang sama takut gak aku kalau awek aku bangun tengok aku tgh amik gambar dia tidor bogel. Awek aku masih tidur, terlentang mempersembahkan buah dada ngan puting coklatnya, dan bulu pukinya yang hitam lebat. Bontot awek aku memang power, dia kalau pakai jeans memang kena, padat, tonggek dan bulat. Time tu lah aku teringat bapak aku ada polaroid kat bilik bawah. Aku mahu mengambik gambar telanjang awek aku malam ni jugak! Aku check Polaroid Kamera ada 10 keping gambar lagi. Aku pelan pelan bukak lampu, bagi lighting terang sikit.Kote aku dah terpacak keras dan awek aku tersenyum melihat pelirku yang comel ini.Dia terus memegang koteku yang tegang ini dan menariknya, mengheret diriku yang bogel dan stim ini ke bilik mandiku.Pelan-pelan aku kepakkan kedua kaki dia sampai kelihatan pantatnya yang sedikit basah.Dah maksimum aku kangkangkan, aku pun talakan kamera kat lubang pantat dia lalu aku pun snap disitu. Aku tengok ada beberapa filem yang tinggal tapi aku dah penat sebab dah kat sejam aku jadik fotografer malam tu.

Aku memicit micit kedua dua putingnya sambil meramas ramas teteknya. aku pulak dalam diam merayap ke celah kangkangnya dan menggosok pantatnya yang basah kuyup. Sebab pantat awekku dah basah habis dengan tenang aku memasukkan jariku kedalam pantatnya yang sedap dan suam ini.

Akhirnya aku susunkan semua gambar polaroid bogel awek aku dikaki katilku dan aku mula melancap sambil melihat foto lucah awek aku dan melihat keindahan tubuh seksi molek awek ku yang telanjang indah ni aku terus terpancut puas dan sedikit air mani aku terpercik ke kaki awek aku yang masih lena dibuai mimpi.

Awek aku ni suka 69, tapi biasalak kan awek melayu tak suka telan air mani. Bontot awek aku mmg power tapi aku takut nak main bontot.

Ada gak 1 gambar aku letak kote aku kat alur bontot dia.

So Last sekali aku teringin nak amik gambar Pantat dia... Sekali lagi dengan penoh daring aku kangkangkan kaki awek aku.

Leave a Reply